ترشی پرتقال ونارنگی
نوشته شده توسط : پرهام بيات

موادلازم

 

پرتقال : 10 عدد

نارنگی : 10 عدد

سرکه : 2 پیمانه

چوب دارچین : 2 عدد

پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه

شکر : 2 پیمانه

 

طرزتهیه

 

پرتقالها ونارنگیهارا پوست کنده ووپرپر میکنیم سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از

آنها جدامی کنیم بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.بعد پره های پرتقال ونارنگی راداخل

ظرف شیشه ای می چینیم .آب پرتقال وسرکه وشکروچوب دارچین وپودرمیخک رادرظرفی

جداگانه مخلوط کرده وروی حرارت قرار میدهیم وبمدت 2 دقیقه می جوشانیم تاشکر حل

شود.حالا آنرابه حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم ومیگذاریم سردشود.پس ازسردشدن ،

درشیشه رامی بندیم.این ترشی بعدازیک روز قابل استفاده است ومیتوان آنراداخل یخچال

بمدت 6 ماه تایک سال نگهداری کرد.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 2968
|
امتیاز مطلب : 67
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: