پرتقالها ونارنگیهارا پوست کنده ووپرپر میکنیم سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از
آنها جدامی کنیم بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.بعد پره های پرتقال ونارنگی راداخل
ظرف شیشه ای می چینیم .آب پرتقال وسرکه وشکروچوب دارچین وپودرمیخک رادرظرفی
جداگانه مخلوط کرده وروی حرارت قرار میدهیم وبمدت 2 دقیقه می جوشانیم تاشکر حل
شود.حالا آنرابه حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم ومیگذاریم سردشود.پس ازسردشدن ،
درشیشه رامی بندیم.این ترشی بعدازیک روز قابل استفاده است ومیتوان آنراداخل یخچال
بمدت 6 ماه تایک سال نگهداری کرد.